06-30754397 info@evenwichtiggroen.nl
Rhedenen omstreken

Renovatie

Het komt regelmatig voor dat uw huidige tuin bijzondere elementen (bomen, planten, vijvers) bevat, die u niet kwijt wilt. Bij het maken van het ontwerp wordt dan rekening gehouden met uw wensen. Uw tuin wordt als het ware geherstructureerd.

De bestaande tuincomponenten kunnen dan verplaatst en hergebruikt worden, waardoor uw tuin dat nostalgische tintje behoudt en eventuele herinneringen niet verloren gaat. Bovendien bevat uw tuin direct veel groen en een goede bovenbouw.

We adviseren een tuinrenovatie buiten het bloei/groeiseizoen te beginnen, zodat er geen schade optreedt aan de hergebruikte elementen.

Het renoveren van een tuin kan op veel verschillende manieren. Voor iedere wens en voor elk budget hebben we een oplossing voor u op maat. Dat kan door middel van complete herinnering, maar zoiets is lang niet altijd nodig. Een paar simpele, kleine ingrepen kunnen al tot een verrassend resultaat leiden. Hergebruik van bestaande materialen is daarbij een mooie optie die bovendien goed is voor uw portemonnee. Tevens kunnen we voor u speciale meubels of accessoires op maat maken.