06-30754397 info@evenwichtiggroen.nl
Rhedenen omstreken

Welkom

Mijn naam is Eelco Janssens en in de afgelopen twaalf jaar ben ik werkzaam geweest in het groen. Eerst als medewerker. De eerste zeven jaar in het bos/boomverzorging en landschapsonderhoud. De laatste vijf jaar ben ik bij een hoveniersbedrijf werkzaam geweest en waar het aanleggen en onderhouden van tuinen centraal stond.

In 2013 ben ik mijn eigen hoveniers/groenbedrijf gestart, omdat ik mijn eigen koers wilde gaan varen. Deze ervaring lijkt mij een goede basis om mijn passie voor groen te delen. Zorgen voor een evenwichtige situatie bij u in de tuin. Dat kan alleen door een goede communicatie tussen de klant en de hovenier/opdrachtgever.

De werkzaamheden binnen het bedrijf zullen voornamelijk bestaan uit het renoveren en onderhouden van tuinen. Daarnaast is er nog kleinschalig aanleg en het aanplanten van tuinen.

Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij vaste opdrachtomschrijving waar dan een aanneemprijs de basis is. Er is ook de mogelijkheid om op regie in te huren op uurloonbasis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken en samen de mogelijkheden in kaart te brengem. Een bezoek aan uw tuin is kosteloos en geheel vrijblijvend.